tabung dan rajin2 la klik di sini

Sara Ali

Tuesday, April 5, 2011

Lisa Surihani cerita soal hati.

Assalamualaikum...

Hari ni saya nak cerita pasal hati. Bukan hati ayam, bukan hati kambing, ataupun  hati haiwan lain. Tapi hati manusia. Tapi korang kena tengok gambar cik Lisa kita nie betul-betul.


Siapa setuju dengan saya, Lisa Surihani ni seorang yang  cantik ? Sila angkat tangan. Saya dah angkat 20 jari dah. Menunjukkan saya setuju sangat-sangat . Haa, yang ni pula, jangan risau. Gambar cik Lisa juga. Cantikkan?


Cantik juga kan? Saya tengok orang yang comment gambar cik Lisa nie. Majoritinya lelaki. Perempuan pun ada juga lah. Tapi di sebabkan nak cakap pasal hati, jadi saya nak fokuskan mengenai lelaki. Siap ada yang cakap " Kalau dapat Lisa, sumpah tak cari lain dah ". Wah, beruntung seh.


Yang nie commentnya lain cikit. Ayu nyer Lisa. Perempuan melayu terakhirla dan macam -macam lagi la. Dalam hati saya katakan "beruntungnya Lisa. Seorang yang pandai, cantik, berbakat dan macam-macam lagi la. Memang Lisa kena bersyukur dengan anugerah yang diberikan oleh pencipta."

* * * * * * * * * * * * * * 

Agak-agak korang kan? hati lisa pernah dilukai tak oleh seseorang ? Tak salah saya, saya pernah terbaca. Lisa single sampai sekarang disebabkan dulu hatinya pernah dilukai. 

What? Lisa pernah dilukai?

Orang secantik lisa pon pernah dilukai kan? Habis tu kalau hati saya ni dilukai "tidak heran la" sebab saya tak secantik lisa. 

Saya tak faham, apa yang kaum lelaki ni nak sebenarnya ?

No comments: