tabung dan rajin2 la klik di sini

Sara Ali

Wednesday, April 13, 2011

Tak reti duduk diam, gatal sangat tangan tu. Ambik ko!!!


Ayam makan tuan. 

grr.. tak kisah lah. Ada kaitan ke ataupun tidak. Janji aku dah tekan. Padan muka aku. Dah tahu gatal sangat tangan tu, yang tak reti-reti nak siapkan assignment tu kenapa? nie nak kodek juga benda alah tu. Haa, sekarang ayam makan tuan. Padan muka engkau.

uwahhh.... salah aku juga. Tak simpan gambar elok-elok.Tengok apa dah jadi. Kalau aku simpan gambar elok-elok sure aku boleh belek-belek. Aku tahu part mana yang kena tolak tambah. Tapi sekarang aku dah tak tolak. Asyik tambah je. 

Bukan takat tu je. Muka pun dah macam apa ntah. Ada je kesan bintik-bintik hitam. Aku nak kulit aku seperti dulu. Tapi bukan yang dulu-dulu tau. Dalam dua tahun yang lepas. Masa tu aku rasa kulit aku yang paling cun. Haha, perasan gila. 

Dengan itu, secara rasminya aku nak cakap yang aku....aku......aku...... akuuuu akan tepek muka aku dengan bedak sejuk setebal 100 inci. Aku kasi up cikit. Sebelum ni aku pakai 1 inci sekarang aku nak pakai 100 inci.   Makanan pula, aku akan kurangkan dari 10 pinggan kepada 1/2 pinggan. Apa macam hebat tak? Korang rasa aku berjaya ker?

Ini semua gara-gara aku kodek gamabr kat myspace. Zaman aku muda-muda dulu. haha. Memang jauh dari langit. urm...jauh dari langit??? arrr..lantak lah. Layan...



Ramai yang tanya aku. Ini pic aku ker? Asal nampak lain sangat. dush!!! kena penumbuk sebijik.



Yang nie pun sama. Pandai dowang tipu aku. Tak pun saje je nak ambik hati aku. 


Sebab sekarang ini lah aku. Cuba nak buat mulut muncung untuk kasi impact kurus di pipi kat situ. Damm. haha. 

Sebenarnya pic ni,  aku nak join contest Cik Epal. Tapi tiba2 Cik epal dah wat N3 Top 25 pic Black n White. Sah la aku x leh join dah. Padan muka aku. Lambat sangat. hahaha

p/s:

Operasi seterusnya. Kena cari sebotol bedak sejuk sebab aku dah lama tak pakai bedak sejuk. Dari tahun lepas kot. Ingat, setebal 100 inci tau. target!!!!

6 comments:

meaw said...

hahahaha! pakai bedak sejuk bebanyak..kang amik pic,ley cop antu t,hehehe :P


bese la tu,umo dah makin tua,so..muka pon berubah menjadi lebih matang...muka meaw je licin :P

Sara Ali said...

ini yg jeles nie...
licin meaw kata....

xpe2,,
bintik2 tu akan ilang juga lps bedak 1oo inci,,
huhuhu....

usaha tngga kejayaan...

aqish basir said...

aah,muka yang 1st lain gila huhu,aik nak masuk contest cik epal,...ala tak ape bnyk contest lagi,all the best.lain kali cpt2 kan dah terlepas melantak dengan cik epal huhu,,,

Sara Ali said...

dah agak dah,,,
hehehe....
alaa lain nyer sebab saya x pki speck jer...
hehehe

orait,,,
xde rezeki katakan...hehehe

alexa yussida said...

selamat menebalkan kulit muka..kekkee:D

jangan jadi kak limah lak taw dear :)

Sara Ali said...

hahhaa....

x,,,
hehehe,,,