tabung dan rajin2 la klik di sini

Sara Ali

Tuesday, April 19, 2011

2 minggu yang bermakna.

Syukur Alhamdulillah,

Akhirnya saya secara rasmi semalam (16/42011) "dapat makan durian". hahaha. Ketawa dengan se'maximum' nya. Walaupun saya tak dapat makan macam korang makan. Berbakul-bakul gitu. Tapi saya puas . Menjilat jari habis la.

Jadi dengan segala hormatnya 

i really like this pic. Seriously he look very cute and baik ciki la. haha. Kalau tak " lu langsi, lu mati ''. xfaham eden.

"saya nak ucapkan terima kasih banyak2 kepada En. Kamisyfa Hamdi sebab sudi belanja saya makan durian. Sedap gitu. Hilang kempunan saya"

"terima kasih juga sebab awak sudi turun dari KL-Kedah untuk jumpa saya dan bawa saya pergi jalan-jalan minggu lepas (9/4/2011) dan juga untuk minggu ini (16/4/2011)."

"dan satu lagi, dah tahu saya punya hostel kat mana, jangan lupa singgah pula kalau datang kedah. Penat tau saya dok explain kat awak, mana padang golf , tampat go-kart and macam-macam lagi la dalam kampus saya.hahaha. Kalau datang jangan bawak tangan kosong, bawak la durian lagi ker? Laksa ker? janji makanan. =) "


Wsalam..

p/s:

Sebenarnya aku karang benda nie 17/4/2011.
Tapi rupanya2 x ter'post' la pula,
bila bukak je blog.
Last post aku, masa aku gotong royong.
Ache men...ish2...hahaha..

3 comments:

Munirah said...

sape tak seronok dapat makan. :P

Sara Ali said...

makan tu best,,,
sedap lgi tu,,
huhuhu

CikBulat said...

cehhhh! masing2 dah bpunya? baru nak mintak no tepon yg tengah. MUAHAHAHA!!