tabung dan rajin2 la klik di sini

Sara Ali

Tuesday, April 12, 2011

Rasa nak bagi Fly kiss jer kat dowang ni semua.

Assalamulaikum...

Angin ... Angin ... Angin ...



Nie gambar anak buah aku. Kalau korang nak tahu .Dia suka sangat bertekak dengan aku. Sedangkan sebelum dia bergambar dengan durian tu. Dia baru jer bertekak dengan aku melalui fon. ish... nyampah. hahaha



Yang nie pulak abang aku satu-satunya. Dia punca segalanya aku cepat terliur. Dia beli time aku tak ada kat rumah. wahhhhhh......


Haa,,, korang nampak tak apa yang aku nampak? Nampak kan?


Dua-dua mahkluk Allah nie suka sangat bagi saya jeles. Dah la memamg sejak azali lagi, aku ni memang cemburunya kuat mengalahkan gam uhu. Nie nak tambah lagi tahap kecemburuan aku. 

Angin satu badan. Siap send gambar lagi tu. family aku suka sangat sakat aku. Tapi tak apa, walaupun aku lambat dapat makan. Tapi sekurang-kurangnya aku akan dapat merasa juga. Cuma aku kena tahan air liur aku dari meleleh.


Yang nie lagi tak tahan.






Itu baru durian. Yang itu lagi la aku tak tahan.Turun naik je aku tahan nafsu tengok udang besar-besar ni. Ya Allah, sedapnye. Bila la aku dapat makan. Kalau korang nak tahu, aku sorang je yang tak makan kt sini lagi. Adik beradik aku dah berapa kali dah datang sini makan benda alah nie. Ya ampun jeles nyer. Sabar2. 

Oleh kerana aku tak tahan tengok makanan macam tu. Jadinya orang kat bawah nie yang akan menjadi  mangsa aku. lalala~


" tq awak, jangan lupa tau janji awak dekat saya" 

haha. ayat tak leh bla.

Cau dulu. Daa.

4 comments:

Miza Yusof said...

sedapnya udang besar, steamboat dengan durian :) nyum nyum:)

Sara Ali said...

tahu x pe miza,,
dah lama sgt kot tahan nafsu nk makn udang tu,,
tapi xde rezeki nk balik kjang,,
kalo x sure dah dpt mkn,,
hehehehe

alexa yussida said...

sedapppnyeee...mahu jugak mamam !

Sara Ali said...

alexa yussida:

awak punya mknn lgi hebat2...
lgi sedap2...
jeles plk sy tngok awak,,
huhuhu