tabung dan rajin2 la klik di sini

Sara Ali

Sunday, January 23, 2011

Terbaik dari Ayu Raudhah & Zaquan Adha ~ hot sangat2

Ya Allah, cantiknya! Sumpah tak tipu. Ayu Raudhah memamg cantik. Lagi-lagi pakai baju yang memang hot habis la. Tak puas rasanya. Berpuluh kali juga lah saya tengok Ayu Raudhah. Cantik dari biasa. Rasa macam nak pinjam je baju dia tu. Jeles habis la i cakap sama u...


Kalau korang nak tahu. Saya pernah cakap " eee,,,tak cantiknya . kenapa make up macam tu? tak best lah. Ayu tu kan cantik, make up macam tu dah macam apa ntah ". Masa  tu saya tengok gambar pernikahan ayu dekat muka depan  surat khabar dot...dot...dot....  Memang saya tak setuju.  Tapi sekarang bila saya tengok sendiri gambar Ayu Raudhah. Terkejut sangat -sangat. Ya Allah, cantik. Bila digandingan dengan suami tercinta ayu. awesome !!! 


Cantik kan? Kenapa lah saya boleh tertipu dengan gambar dekat surat khabar tu? Kenapa dan kenapa ? haha...



Tergoda pulak bila saya tengok gambar yang ni. Terselah kecantikan ayu dan kekacakan Zaquan. Urm. mula lah saya nak berangan. hahah..


Sama cantik sama encem. Boleh tak saya nak cakap macam tu? Boleh kan ? Sebab tak jadi satu kesalahan kot.

Cantik! nak pinjam lah baju Ayu kejap. Rasa-rasa dapat tak? haha. Berangan lebih . Tapi ok pe sebab color baju ayu tu dah la memang menjadi pilihan saya sekarang ni . Sejak saya mula jatuh hati dengan color pink . hehe..


Pandai betul photographer tue snap gambar ayu. Credit to Asmady Ahmad. Cantik dan halus kerja anda. Saya sukakanya.


Haa. korang jeles tak tengok pic kat atas tu? Jeles kan? Rasa-rasa saya boleh dapat baju macam Ayu Raudhah tak? haha. soklan cepu emas nampak . huhuhu


Satu lagi color yang memang dalam senarai saya. Bertambah2 jeles saya rasa. Ayu memang ayu. hehehe...


ok ! dah habis dah. Seronok tak? Pasti seronok kan? Lepas nie korang boleh lah pasang anggan -anggan korang nak buat baju weeding macam mana. Betol tak? Nak sebijik macam Ayu Raudhah ke? Tak pun nak lebih hot dari Ayu. Itu terpulang pada korang. Janji duit ada. So jangan nak berangan jer. Siapa yang masih belajar tu. Belajar elok2 dan kumpul duet banyak2. haha...

Haa ! sebelum terlupa. Saya sara,  dengan penuh ikhlasnya mendoakan kebahagian Ayu Raudhah bersama suami tercinta Zaquan Adha semoga kebahgiaan ini kekal sehingga akhir hayat. Amin. 

p/s : Credit kepada semua photographer . Gambar semua memang cantik sangat.

14 comments:

Syafiq Rosli said...

maiz bile lagi..hehe

kalau rajin..jom join
http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/01/bloglist-sandiwara-seorang-insan-syafiq.html

Mais said...

syafiq Rosli: kalo sy lagi bertahun2 kot..huhuhu

orait....

Syafrina Utopia said...

sweetnyee dorunk kan3

Mais said...

tahu xpe syafrina..buat sy jeles je,,
hehehee

Azie Azra said...

cantik kan ?azie pun nak mcm tu.tapi klu berduit bru la bole.huhu

tulus sweet said...

ok...........mmg fairytale

Mais said...

to azie: memang cantikkk

to tulus: pnjngnyer k dia...hehehe

maisara majid said...

sweet nyee..haha..
nak nak yg si lelaki tu..cunmel cun+comelllll ! :) hehe

Mais said...

amboi2 maisarah,,,hehehe

NOOR FATIN said...

cantik sgt2!!

Mais said...

hehehe...
cantik kan?
wat kite jeles je...hehehe

Heidi Shafiq said...

alahai dah bernikah... melepas aku.. :P

QIQILALA syakilla said...

btol2..
sy stuju..
dlm paper 6pk fate snyuman dy..
tp dlm ney,,cntik gler beb..
but i lov her syster more ..hehe

Mais said...

to HS: bunga bukan sekuntum kot...hahaha... kelakar laaa

to qiqi : sama laaa..sy pon lbih suka akk dia,,
rozite che wan...mg meletop laa...
huhuhu