tabung dan rajin2 la klik di sini

Sara Ali

Saturday, January 22, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

Tengah hari  semua. Kira tengah hari lah kan sebab mais update N3 nie around 12 pm .haha. Ada2 je lah kan. Ok! mais nak habaq benda penting nie. Cepat2 rapatkan diri anda ke screen laptop. haha. mais nak bisik nie. 

" mais join contest Pic Hitam Putih paling Cool ! "

Ha! dah tahu kan rahsia mais. Jadi apa lagi , cepat lah join.  Cepat2,  kalo tak melepas. Rugi tau. So kepada sapa-sapa yang berminat sila klik SINI 


haa yang nie menarik cikit. Baca dengan teliti tau " Kalau saya menang, saya nak borong donut big apple" sebab apa? sebab hari itu saya kuar g jalan2 teringin makan  big apple tapi malangnya masa tu saya demam. Langsung xleh nak telan. so bila dah baik dari demam mengidam lah pula sampai termimpi-mimpi. Itu sebab saya nk borong satu kedai big apple.

ok, time to menge' tag' orang plak. . Harap-harap sudi lah.

Orang pertama yang mais nak tag adalah member mais sendiri Shidot nama nya. Dia adalah orang yang paling wajib mais tag sebab mais suka. hahaha. ok seterusnya,


Siap sudah!. harap korang semua enjoy. tata C u next N3 .

6 comments:

y-A-n-A said...

haip!! yana di tag!! hehe.. nanti yana selongkar pic k.. :DD

Mais said...

ok yana...tq,,hehehe

apisv2 said...

gudluck mais:D

Mais said...

thanks apisv2...
=)

kalo sudi join laaa contest tue...

siti fatimah said...

salam.. hye :) terima kasih join contest !
good luck yaaaaa :)

Sara Ali said...

Sama2.....
contest yg best sgt2,,,,