tabung dan rajin2 la klik di sini

Sara Ali

Monday, January 10, 2011

Tarik nafas laju-laju.

Fuh, macam tak cukup oksigen je i rasa. Pape pon syukur alhamdulillah. Semuanya dah terjawap. i sempat kutip balik jantung i yang berguguran tu. haha. Sumpah i cakap, memang cuak betul i nak tengok result i tadi. Al maklumlah, i try bukak portal UUM dari semalam. Tapi nak nampak word 'portal uum' macam dalam mimpi je. Mula lah i fikir yang bukan2. Gagal ker? Oh my god. Tidak-tidak. I memang tak boleh terima. Tapi sekarang i syukur sangat2 semuanya dah terjawab.


So, i dah pasang  azam untuk sem akan datang :

  1. tak mo ponteng2 class lagi
  2. tido awal dan bangun awal
  3. kurus kan badan mu yang agak berisi tu [ish2]
  4. Bf majok wat tak tahu jer biar dia pujuk sendiri. hahaha
  5. n lalalala~
p/s: amin n Insya Allah...chayok2..

8 comments:

y-A-n-A said...

macam mana no4 tu le jd azam?? hehehe :DD

alexa yussida said...

go go power rangers..eh eh selamat maju jaya mncapai matlamat..hhehe:D

salam kenal

Mais said...

to yana: maksudnya malas nk layan sgt perasaan...xmo kencundang. hehehe

Mais said...

to alexa : terkejut sy tiba2 power rangers...hehehe

awk pon sama,,,study kt sana mesti lagi byk cabaran...semoga berjaya... =)

MamaEma said...

selamat smbg study...

Mais said...

thank you..=)

mohammad said...

selamat baca buku..

Mais said...

thanks mohammad