tabung dan rajin2 la klik di sini

Sara Ali

Thursday, January 6, 2011

Contest Kami Seiras


Salam readers, join contest lagi. Jangan marah tau. Oke, kali nie mais join "contest kami seiras". So kalo korang nak join jugak meh lah pakat ramai-ramai klik blog Cik Yaya . Tak payah pening-peningkan kepala, awal-awal lagi mais nak tag Shidot dan Bella . Saje je nak tahu muka seiras mereka dengan sapa. Menarik kan?

Seiras tak kami? Siapa dia? hehe.. Dia adalah adik mais [ tudung itam ]. Caya tak? Kalo korang tak caya. Tak apa, tapi itulah kenyataannya. Oke, Cik Yaya pon ada pesan, letak satu pic sahaja. Jadi mais pon tak nak lah merumitkan kerja Cik Yaya. Inilah pic tu. =)


Oke, mais padankan muka mais dengan adik mais sendiri. Bahagian yang paling ketara ialah bentuk muka kami dan  senyuman kami.  [ Kalo yang lain memang jauh berbezalah. Macam langit dan bumi ]  hahaha.

Oke, seterusnya. " Saya suka Blog The Chronicles of yaya kerana mais merupakan follower yang ke 787. [ cantikkan nom tu ? ]  dan yang penting sebenarnya Blog cik yaya nie simple je tapi memberi banyak maklumat dan cara penulisannya mampu menarik pembaca untuk membaca dan lebih dekat dengan diri kita. "

Dah selesai pon, harap sapa2 yang singgah ke blog mais nie jangan lupa join this contest k. =)

6 comments:

.cik yaya. said...

HUHU..baru leh mssuk blog awak..hehe sebelum ni privatekan ye..hehe thanks ye join!! good luck mais!!

Mais said...

mf cik yaya...
=)

ah'ha,,,tq..

shidot said...

adoyai. mane eden nak cari yg serupa nie?? xdelah dear! belom pnh jmpe lg. tlg la carik kan boely?? hahaha.

butterflyana said...

Good Luck!
:)

Mais said...

shidot: hhehehe.. =)

Mais said...

thanks yana...=)