tabung dan rajin2 la klik di sini

Sara Ali

Monday, January 10, 2011

Sehari suntuk bersama MY BFF ~ Hanisah Aini.

Salam readers, How are u today? Everything is a great? Actually i don't how to realize what i felling rite now. Alhamdulliah, i'm so happy. Even sampai sekarang pon i masih terasa seronok nya. Yup, i akan ingat every moment with her. She is a good friend and i hope our relationship never end. That it!

 Kuat makan tapi badan maintain je. Jeles betol i dengan u nie.

Who is she? . Oke, I called her 'anys'. i kawan dengan dia since 2006. If i not mistaken. I kenal pon masa tu i kena tukar class [time diploma in CICT] . I memang tak kenal sapa2 pon dalam class tu. So, i try find someone to be my friend and i found her. Syukur, Alhamdulillah.  I jumpa dengan seorang kawan yang baik dan kami selalu bersaing. Tapi kami bersaing secara sihat k. Gado-gado memang tak ada dalam kamus kami. hehe...

 Sorry, pic ni bukan yang hari tu i kuar dengan anys. Time tu kitaorang tak sempat nak posing pon. 

Oke, kalo korang nak tahu. Kitaorang lepak2 kat Mid Valley je . Tengok movie, makan-makan dan round- round cari pakwe. haha..Bila lagi kami nak perasan single kan. Betol tak? Apa lagi, gosip time lah. Cerita itu ini. Memang tak pandang sekeliling dah, kalo kami terserempak dengan BF kami masing-masing mybe tak akan perasan kot. Kitaorang rasa macam dunia nie macam kami yang punya.haha...


Apa2 pon, korang jangan lupa tengok ' The Tourist ' tau. Memang best dan ada sedikit rasa tertipu pon ada jugak. So, i nak bagi 3 star lah for that movie. Ha, sebelom i lupa. kepada sesiapa yang belum merasa keenakan Ayam goreng, kentang dan macam2 lagi di Popeye's Louisiana Kitchen di Mid Valley. Jangan lupa singgah k. Anda pasti akan berpuas hati. Yummm!!!

2 comments:

SyedGraphiX said...

waahh. bestnye outing ;)

Mais said...

bukan selalu,.,.
dua2 bz,
sowang bz ngn study n sowang bz ngn kejer...
=)