tabung dan rajin2 la klik di sini

Sara Ali

Sunday, December 19, 2010

Opps,,,jatuh hati pada Irine Nadia Marcello

Semakin menarik dan seronok rupanya bila ada blog sendiri nie. Terutama bila kita buat segmen 'blogwalking'. Macam-macam kita dapat. Kita dapat tahu kisah orang tu, orang nie. Tapi yang betul2 buat aku tertarik, seorang blogger ni. Kira dah jatuh hati padanya. Korang jangan salah faham pulak k. Aku bukan lesbian tau. hahaha...

Aku suka tengok pic  Cik Irine. Macam-macam gaya ada. Semuanya bersahaja je. Tak kira lah macam mana gaya Cik Irine, semua buat aku terpegun. N3 dia jangan cakap lah. Memang menarik. Cara penyampaian cerita pon menarik. Ada cara tersendiri. Jeles betul aku dibuatnya. Teringin pulak nak tengok Cik Irine nie secara live. 

Kalo korang tak percaya dan masih tak kenal siapa Cik Irine Nadia Marcello nie. Memang rugilah. So apa lagi pergi lah terjah. Sila lah klik kat Irine Nadia Marcello.

Inilah Cik Irine Nadia Marcello
[ aku dapat pic nie kat google. aku search nama Cik Irine. Terus kuar pic dia macam2. so terbuktikan memang Hot kan dia ni ]

Aku suggest kat korang, N3 yang terbaik pernah aku jumpe iaitu N3 dup dap dup dap tapi lepas tue korang kena follow cerita seterusnya k sebab dah masuk episod 3 [last]. Memang tak kan hampakan korang. [ kretif betul Cik Irine nie ]


4 comments:

aien amalina zaidi said...

mais...ain dah slalu tgk die live..hikhikhik...

E.d.Y said...

popular sngt dah minah ni..terkenal dgn kemalasan dia terjah blogger baru...

Cik Tom said...

cik tom pun suka tgk blog irine ni :)

Mais said...

to ain: ye ker?...jeles yer

to edy: mybe Cik irine tak smpt kot,,

to cik tom: best kan...huhuhu