tabung dan rajin2 la klik di sini

Sara Ali

Wednesday, December 29, 2010

1st Lucky Draw by Misz Nana

Salam reader, sekali lagi mais update blog tapi mais kena cepat-cepat selagi line kat umah mais nie masih laju. huhu.. Ok, mais telah ditag oleh Cik adek manis kita. Kalau korang tak caya cepat2 singgah blog SINI korang.


ok, Luck Draw nie telah dibuat oleh gadis manis ni syazanaamira . Korang jangan lupa singgah tau. Mana lah tahu korang akan bertuah berbanding mais. huhu. Pape pon ada syarat2 dia tau. So nak tahu sila lah Klik2 link yang mais dah bagi tu.

Orait, sekarang mais nak tag  Cik iema [ harap2 sudi lah join ].

Tamat sudah. =)

2 comments:

ieMa ackLes said...

time kasih tag saya....
:)
nnt sya buat erk

gluck

Mais said...

terima kasih awk..