tabung dan rajin2 la klik di sini

Sara Ali

Tuesday, December 21, 2010

Mari Sertai BlogList Izamir Ridzwan

Siapa Izamir Ridzwan?

Ntah , mais pon tak tahu siapa Izamir Ridzwan tu [maaf.nie pengakuan jujur dari sy ]. tapi sekarang mais dh kenal siapa Izamir Ridzwan tu. huhuhu.. Ini semua disebabkan mais telah ditag oleh Fyna untuk join " Mari sertai Bloglist Izamir Ridzwan"

Kalo korang nak tahu, makan masa juga lah mais nak join segmen nie. Sebab mais memang tak pernah baca N3 Izamir Ridzwan. Jadi mais pergi kat "search by label" Izamir Ridzuan and terus klik Cinta n Personal. 

wahhh,,,sungguh menarik. dari satu N3 ke satu n3 mais baca. Tak heran lah follower dia dh mencecah 792 [ the latest follower yg mais tngok ]. Memang best.

*******************

Jadi sekarang mais nak join contest tue. kalo korang nak tahu lebih lanjut boleh lah ke blog izamir ridzwan

* sudah semestinya mais SI JELITA.

* Pada mais blog Izamir Ridzuan menarik, Tengok Header pon dah tertarik macam nak satu jer Bee yang Izamir buat tue. hehe. Yang penting loading pon tak menjadi masalah. cepat je. Penulisan memang cantik lah. Tak macam mais serabut semacam je dan background tidak menyakitkan mata mais. Tenang je.

* Oleh sebab mais banyak luangkan masa di N3 Personal and Cinta. Maka dengan tak segan mais memilih n3 tersebut [ untuk mengenali seseorang tu kita kenalah tahu siapa dia, jadi sebab tue  lah mais pilih n3 macam tu untuk terjah buat pertama kali ]

* alamak nak tag sapa yer? urm.. kelip-kelipan , yana , aida4eve , [ harap korang sudi]

p/s: gud luck tok Izamir Ridzuan, jangan lupa vote IR sebab IR layak ke pusingan kedua 2 no 40 tau..Apa2 info sila ke http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/


6 comments:

y-A-n-A said...

aaa... kne tag.. meh yana buat k.. tq.. :))

Izamir Ridzwan said...

salam.. thanks join =)

E.d.Y said...

good luck k..:)

teratai said...

salam maiz,

tq tag kak. Sory lambat jengok sini,sbb kak balik kg n laptop ni pulak anak2 conquer..gara2 cuti sekolah,bg peluang mereka main!

Mais said...

to yana : hehehe..bagus..tq..

to IR : sama2..

to EDY: tq..

to teratai: xmengape...kalo msih smpat lh lah join..huhuhu

Azza Firza said...

all the best k?