tabung dan rajin2 la klik di sini

Sara Ali

Saturday, May 28, 2011

Bicara Rakan : Saat-saat indah buat mu sahabat.

Syukur alhamdulillah...Selepas berperang berminggu-minggu di medan exam. Akhirnya saya bebas!!! Percaya tak? Percaya tak ? Kalau tak percaya,anda kena percaya juga. 

Okey, dengar sini. Ada pengumuman.

Dengan segala hormatnya esok saya akan pulang ke kampung halaman (Kajang). Cuti 3 bulan itu. Lama tau. Wah, seronok rasanya hati ini. Honeymoon~

"Nak buat apa ya cuti ini?"

Tanam jagung?

Tanam anggur?

Tanam kacang?

Hehe, Maaflah. Yang itu, saya terpaksa rahsiakan dulu. Tak best la kalau cerita awal-awal bukan? Okey, saya bukan nak cerita "apa yang saya akan buat time cuti ini ". Tapi mengenai aktiviti di pagi 27 May 2011. Semua itu ada kaitan dengan N3 yang sebelum ini. Masih ingat ke? Baguslah kalau masih ingat. Kalau ingat-ingat lupa sila klik N3 kat bawah ini. tq

Saya tak nak banyak cakap, jom saksikan aktiviti kami berdua.


Berakhir sudah perjuangan ku disini.
(agaknya itu kot si gadis manis tu cakap dalam hati. hehe )
impak yang lebih jelas. tekan right klik pada gambar.


Peace.
(sapa mahu jadi model tak berbayar saya untuk sem depan? )
 Terus belajar dan belajar.
impak yang lebih jelas. tekan right klik pada gambar.


Gambar atas dan gambar bawah.
Sama atau lain?
(Sama? Lain?)
MOtif



Siapa teringin menunggang kuda, sila datang UUM.
Semuanya ada di sini.
( Takut nak pegang kuda, bergambar dekat kandang kuda pun jadi lah )


Sedap bukan?
Terliur?
Sila lah terliur kerana ia cukup sedap.


Akhirnya ada gambar kami berdua. Oleh kerana tak ada orang yang sudi membantu kami. ( semua orang dah balik kampung ) dengan sedaya upaya kami dan inilah hasilnya. 

What is a Friend?

Don't forget to smile !!!

p/s:
Banyak lagi sebenarnya tempat yang kami lawat, tapi biasa lah takut blog jadi berat.
- jelajah mereka-meraka yang telah terjah  blog ini time saya exam hari tu..
- TQ so much.


5 comments:

alexa yussida said...

wah wah bes la sara dah abes exam...jeles! eheee...yus baru nak stat june nanti..8th of june sampai 20th :) lepastuh dah bole packing2..hehe..

Munirah said...

*terliur*

SofieyAzwa said...

Cuti cuti cuti! Bestnyaa

Sara Ali said...

@ alex balik malaysia ker???..

bestnyer...

@munirah: mmg sedap pon,,,

@sofiey azwa: sama2 cuti...best dpt kumpul satu family,,,=)

アヌム ちゃん said...

Salam. moshi2..singgah jalan2 bw sini~
Dah lama tak bw ni rindu pulak :)
Visit dari frommetoyou
Arigatou (^____^)