tabung dan rajin2 la klik di sini

Sara Ali

Saturday, May 14, 2011

Bicara Sara Ali : Aku telah di kuarantinkan selama dot...dot...dot...


Aku ingat orang yang kena cerai je ada iddah. Tak pasal-pasal aku pun kena sekali. Tapi bila masa pula aku kahwin dengan kau. Senang-senang je nak iddahkan anak dara orang.

Ahh, lantak kau la. Yang pastinya aku belum kahwin dah memang tak ada tempoh iddah. Kalau kau cakap aku di kuarantinkan, aku boleh la terima. Ini iddah. Wekkk!!!

Ada aku kisah.

Sebenarnya memang aku kisah pun. Hehe. Tiba-tiba bertukar suara. Al-maklumlah sekarang ini minggu exam. So, soal hati dan perasaan memang kena tolak tepi dulu. Tapi aku ini spesis hati lembut. Dalam minggu exam, jangan lah sesiapa berani cari pasal dengan aku. Sebab aku pun memang tak akan cari pasal dengan orang. Melainkan orang yang cari pasal dengan aku. Huhu.  Malang nasib siapa yang kena tu. Ish.ish.

Oke, berbalik pada kuaranti tadi. Alaa, kuarantin la sangat kan. Bila tangan aku gatal nak send atau call, aku bedal je. Tutup mata pun aku boleh buat la . Kira kuarantin aku tolak tepi. Kalau aku call, kau tak angkat. Kau tunggu aku kasi gegar rumah kau. Tak pun paling koman aku pancitkan tayar kereta kau. Hahaha.

Devil gila aku. Awek sapa la ni kan!

Ala, belagak la kau Sara Ali. Kat sini boleh la kau cakap. Siap ber'kau' 'aku' lagi itu. Cuba kalau dia yang ber 'kau' 'aku' dengan kau. Siang malam pagi petang kau menangis kan? Toughing lebih 

Dekat sini banyak mulut pula kau kan?. Tapi bila jumpa macam dalam mulut kau tu ada belian intan payung je aku tengok. wuah..wuah..wuah... 

Ala, biar la. Suka hati aku lah.

oke, babai. 

p/s:

Orang salah tetap salah, bila kena hukum banyak bunyi pula. Time buat salah tak nak fikir pulak. 

1 comment:

Nurnajwa said...

Huhu, kuarantin ta bleh pegang fon :]Part kasi gegar rumah tu ta tahan XD