tabung dan rajin2 la klik di sini

Sara Ali

Sunday, March 13, 2011

Makan dalam dengan anugerah bintang popular 2011 bagi bulan Mac !!!

Siapa pernah dengar "makan dalam" ? Mesti pernah dengar kan? Betul tak.. betul tak ? Ok, kepada sesiapa yang tidak tahu makan dalam tu apa. Aku nak bagi tahu kat korang yang makan dalam ini tidak tergolong dalam panas dalam atau sakit dalam tau. Jangan salah tafsir sudah. haha. Tapi  kenapa aku cakap macam tu? 


Ini pic yang aku cuba nak lukis, tapi tak jadi. haha


Meh sini , aku nak bisik cikit. Pakwe aku a.k.a Mr. penyu tu, dengan beraninya  mengeluarkan statement " Julia Zigler tu cantik ". Dalam bahasa sopan, Julia Zigler adalah tergolong dalam kelompok perempuan yang cantik. Berani mati, aku cakap sama lu. Memang panas la telinga masa tu. Tapi ego punya pasal, belagak cool je. haha.

Bukan itu sahaja, siap boleh dikategorikan perempuan -perempuan ini dalam kelompok mana satu . Ala dah macam Anugerah Bintang Popular tu. 

"Berikut adalah nama-nama pemenang pelakon wanita terbaik mengikut kategori bagi anugerah perempuan :

  • Perempuan Cun : Nur Fazura
  • Perempuan Seksi : Ziana Zain, Aida Aris
  • Perempuan Comel : Nora Danish,
  • Perempuan Muka Baik : Maya Karin
  • Perempuan Cantik : Julia Zigler.
  • Perempuan Hot : Tiz Zakiyah 
Itu nama pemenang mengikut mata dia la. Tapi kalau ikut mata aku pula lain :

"Berikut adalah nama-nama pemenang pelakon wanita terbaik mengikut kategori bagi anugerah perempuan :

  • Perempuan Cun : Lisa Surihani
  • Perempuan Seksi : Julia Zigler
  • Perempuan Comel : Adik Mia  Sara Nasuha
  • Perempuan Muka Baik : Yuna
  • Perempuan Cantik : Heliza
  • Perempuan Hot  : Scha Al Yahya
Jauh beza kan??? wekkkk...

Tamat sudah anugerah hari ini. Siapa sokong dengan keputusan aku?   Apa -apa pun. Comel kan Adik Mia Sara ni, Geram sangat-sangat dengan dia. Kecik-kecik lagi dah pandai belakon. = )



5 comments:

~~ytazzizzaty~~ said...

adik mia sara terbaek dr ladang ahh.....kcik2 rmai pminat....bsar2....primad0na????

cik hemo hemo said...

agak agak, mesti mia ni klau besar nanti, macam lisa tak? ekekeke

Mais said...

sy sokong....
hehehe...
adik mia mmg terbaik,,,
=)

♥ Che NamNam ♥ said...

yerlah,hakak pon tengah sibuk dok carik alamat mia sara neh ater nak booking siap-siap utk anak jantanku itew..anakku pon ensem boleh tahan gak,mesti mia tak tolak punyer..hahaha confident gilerr..!!

dik akak sokong konyer pilihan tapi cer tambah lagik satu,mama gojes = CNN..lagikk akak sokong 200% kau..kehkehkeh..

Mais said...

amboi akkk,,,
ramai yg berebut tu adik mia sara..
hehehe....

ah'ha kan,,
kenapa laa sara x perasan pasl tu erk,,hehe,,
bgus2..