tabung dan rajin2 la klik di sini

Sara Ali

Monday, March 7, 2011

Contest Jangan Pandang Camera.


Alamak. saya telah di tag untuk join contest "Jangan Pandang Camera " oleh Cik Shidot. Urm, Nampak menarik. Jadi tak perlulah nak membebel panjang lebar. Dengan sepatas kilatnya saya meletak gambar ini . Opps, terlupa pulak. Kepada sesiapa nak join contest ini. Klik je kat banner tu. Sekian terima kasih .  Tapi korang jangan lupa pulak tengok gambar saya. Ok!

1
2
3
...

Cakk!!!



Memang tak pandang camera kan? Maklumlah lah, memang payah saya nak cari gambar yang tak pandang camera sebab saya memang suka pandang camera bila bergambar. Dan secara kebetulan hari tu saya pergi Genting dengan Mr. Penyu. Nampak tak gambar kat atas tu ? Inilah hasilnya bila kali pertama Mr.Penyu pegang kamera untuk snap pic saya. Oleh kerana saya nie tak biasa lagi bergambar depan Mr.Penyu [ malu la konon ]. Jadi inilah hasilnya [ berapa kali nak ulang lah ayat ni, sebenarnya tak tahu nak explain macam mana, haha ].

Tag 3 orang yang bertuah.  sapa ya? ok, hrp sudinya.





6 comments:

sicomot-comel said...

goodluck eh =D

yeah,,law gmbr tak pandang kamera,boleh la join ;)

Mais said...

tq si comot comel... =)

syaz rini said...

gudluck dear..:_)

me suya said...

awak yg manis.. terima kasih tag kite.. nt kite buat.. tapi bukan malam ni taw.. kite follow awak

Mais said...

tq syaz...=)

Mais said...

to me suya,...
tq awak..=)