tabung dan rajin2 la klik di sini

Sara Ali

Saturday, March 19, 2011

Jaga-jaga dengan FB. De something yang tak kena!

Sedinya. Kenapa dengan FB saya? Sedap-sedap dok chat dengan member. Tiba-tiba Fb saya tak leh bukak. Lepas tu dia suruh saya login balik. So saya pon log in la. Tekan punya tekan password. Still tak boleh bukak! 

Kenapa nie? Tak faham la. Ada kena mengena dengan msg chat tadi ke? Ada tiga orang send msg chat kat saya pasal FB. Tapi saya buat "pandai" je. Tak baca langsung. Tengok sebelah mata je. Siap suruh tekan link lagi. Tapi saya tak nak. Sebab takut dowang hantar link hantu. Tekan punya tekan. Tup..tup...muka hantu yang keluar. Sebab tu lah saya tak layan. Geram nya!!! Kenapa dengan FB saya? Sapa tahu?? Tolong la saya .


2 comments:

Miza Yusof said...

FB lembap ! loadingnya punya lah lama gilo. geram. grrr

Mais said...

tension je....
sabar je laa..