tabung dan rajin2 la klik di sini

Sara Ali

Tuesday, September 20, 2011

Hadiah teristimewa daripada MYSPACE.

Ok macam ni, tadi saya saja-saja buka MYSPACE...
Tersangatlah terkejut bahawa tup tup saya nampak gambar lama saya.hehe.
Tersangat lah malu walaupun gambar saya sendiri...
Akhirnya tersenyum jua saya...
Terubat kesedihan saya...
Terima Kasih MYSPACE...



Kalau korang nak tahu.
Pic ni masa saya sem 1 tahun 2008. 
Mula-mula masuk U.
hehe.


Haa. yang mana satu saya?
Sudah semestinya yang purple tu. hehe
Masa ni sem 2, Dinner block dekat U.
Ayu kan kawan-kawan saya.


Nak jadi penyambut tetamu.
Tapi tak dapat sebab jadi urusetia bahagian lain.
So pegang je la cenderahati ni.
Sedih!!!


Yang ni sem berapa saya x pasti.
Rasanya macam sem 3.
Masa ni tengah jamuan raya.
urm,,,
Kalau korang perasan.
Saya nampak sedikit muram kan time tu. 
Memang tengah bersedih pon. 
Tapi masih mampu tersenyum.
Manis kan yang berbaju biru tu.
(perasan!!!)


ok, yang nie memang saya tak ingat langsung sem berapa.
Tapi yang pastinya.
Inilah kali pertama saya pakai baju warna pink secara keseluruhan.
Ya Allah, mula-mula tu saya terasalah malu sesangat2.
Akhirnya saya dah jatuh hati dengan pink disebabkan seseorang.
So sweet!!!


Tamat sudah,
Saja je nak ambil masa 3 minit korang masuk dalam tabung uji saya.hehe.
Dan baru saya perasan yang rupanya DOLU-DOLU saya suka ambil gambar senyum nampak GIGI kan?
Dah macam iklan Colgate pulak,  

Tapi heran,
kenapa sekarang saya tak suka yer?


p/s
Terima kasih MYSPACE sebab buat saya tersenyum,
Dari air mata bertakung terus tak jadi tumpah ke baldi,
Semua tu kerana gambar lama saya.
(Sebenarnya banyak lagi, tapi biarkan lah rahsia.haha)

14 comments:

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Saya rasa last time saya guna MYSPACE was 2007. Deleted the account for some good reasons :)

Sara Ali said...

@lord: sy x ingt bila...tpi rasanya last sy guna 2009,,,,tpi x delete2 lagi pon,,,

kura said...

cewah. mengorek kenangan la ni ye? amboi. hahah

haa. sy dah lupa paswed myspace sy -,,-

Atiqah Wadiah said...

preciuos memory :)

Sara Ali said...

@kura: biasa la tu...hehehe..

Sara Ali said...

@ atiqah : hehehe.... =)

Umie Artoqiemie said...

mengimbas kembali zaman silam haha.. malangnya, aku tak simpan gambaq kat myspace =="

teha said...

dh lame xbukak myspace.. hhee

Mya said...

sesekali bukak myspace mg bole bikin senyum=) tengok gambar2 lama dan blog kat situ. hihi

alexa yussida said...

wahh..sy xpenah ade acc myspace pon,hehe frenster pon dah delete acc..bnyk sgt kenangan kat fs tuh..

btw,hey u look so cute la dear :)

Edy Zaidi said...

tiba2 teringin nak bukak myspace...tp dah lupa password...hehe

Sara Ali said...

@umie: xpe,,,sekurang2nya de simpan kt laptop kan???..

@teha : thu x pe,,lps setahun lebih baru sy buka ari tu..hehehe

@mya: betul2..

Sara Ali said...

@alexa: tq,,syukur alhamdulillah...

@edy : try ingt la....konsep try n error kan ade..hehehee

Run Away said...

sy...zaman study dulu jew...layan ms...memang byk kenangan kat situ...;d