tabung dan rajin2 la klik di sini

Sara Ali

Thursday, November 17, 2011

Video = Nangis + Malu


Malu.
Satu perasaan yang cukup rapat dengan diri ku. Betul ker?

Untuk pertama kali aku excited melihat "video".[ bukan video lucah tau]. Mungkin kerna ia dari kawan ku. Walaupun seketika mengenalinya tapi "aku tahu itu dia" dan "aku kenal itu sapa".


A: Rindu kau.
B: Rindu aku?
A : Tak.

Epilog Cinta.
Rasanya tak perlu aku mention siapa empunya diri. Perkahwinan siapa ataupun apa-apa. Sebab aku sendiri tidak pernah secara formal mahupun tidak formal mintak izin daripada tuan empunya badan. hehe. Serius aku cakap. Walaupon video tu hanya seketika, ia benar-benar menyentuh perasaan ku.

Kenapa ya?
Sensitive kah aku?
Mungkin ya.
Mungkin tidak.

Maka dengan lajunya aku mencapai makanan di rak. Menyembunyikan bunyi esakan daripada seorang teman. Malu. Malu sekiranya  heran dengan tindak tanduk ku. Menangis tanpa sebab hakikatnya ia bersebab.

Nota Kaki:
Saya impikan sehelai baju pengantin yang sederhana kembang dan penuh dengan bunga kecik2. Chanteknya.

Ok, stop berangan. Calon pon samar-samar.Bye!!!

11 comments:

kura said...

amboi. kemain mengidam baju pengantin. wuhh.

MamaEma said...

calon samar2 maknanya dah ada erkh..bernagan memang best

Fara E's said...

chill la dear (:

ILA HonEyBuNNy said...

tetiba nak berangan jugak..hehe...

calon dah ada tapi kena habis stdy dulu...ehheheh..jom la kita berangan ja..ehhe

Sara Ali said...

@kura : mesti laa.....mana la thu angan2 jdi kenyataan...leh buat baju pegantin sendiri...hehehe

Sara Ali said...

to mamaEma: samar2 sebab asyik on off je..hehehee

Sara Ali said...

to Fara : hehehe...

to Ila: awk mmg dh de,,sy je yg xde lgi,,hehehe,,,betol2 habiskn study dulu.huhuhu

jeBateja said...

sesekali berangan the wedding day apa salah nya....ahakz....mana taw hajat tercapai...ahakz

zety said...

adalah tidak salah menjadi seorang yang sensitive.

wah baju pengantin.

lagi lagi?

saya idamkan kasut pengantin warna merah cantik dan dipadankan dengan gaun merah putih yang cantik.hope ape yang saya idamkan ini termakbul.dan menikut perancangan suatu hari nanti.

wuhuh..nnti kalau nikah jgn lupe ajak saya ^_^

محمد رازيق said...

calon itu halimunan?? sebab samar-samar.. hehe.. jmput bc entry 'tertekan??'

Juliet_iRa~" said...

ehemm..adakah dia tu exxx lelaki y anda minati?

heee...xpee..jgn sedih..

pasti ada yg tbaik buat dirimu..

:D