tabung dan rajin2 la klik di sini

Sara Ali

Saturday, October 8, 2011

Enjoy tengok Ella perform.



Ella...Ella...Ella...
Wah, suasana menjadi gamit seketika bila semua orang dok panggil nama ella. Tapi tak termasuk aku tau. Aku hanya membatukan diri di tepi pentas. Saja nak sibukkan diri tengok ella perform.Mana lah tahu ada benda yang menarik.hehe

Tup...tup...tup...
Ella muncul depan aku. Jarak memang tak jauh la. Oleh kerana aku dok tepi pentas. Dapat tengok tepi je la.
Kira okla kan.Ok, nak buatkan cerita. Bila nampak jer ella. Ayat pertama yang terkeluar kat mulut aku. "Kecik je orang ni" dah macam aku je, cuma berat aku lebih cikit la dari ella. hehe. Nak jugak aku menyelit? Nak kata aku jakun, jakun juga la kot. Tak kata apa -apa langsung. Senyap dan record segala show dia. Mengal juga aku ini. Aku record untuk apa pon ,aku sendiri tak tahu.haha. nasib baik la hasilnya cantik walaupn ada la dua video tak nampak langsung. hehe

Menyesal?
Dan dalam sejarah juga lah kali pertama aku belanja dengan banyak sekali di tapak expo convocation U aku. Ooo tidak, lepas ni memang aku kena ikat perut . Lari budget nak kejar pon dah tak dapat. TIDAK!!!


2 comments:

mohammad said...

kena makan maggie lah tu..

thaqibzaki said...

Konvo dekat UUM?