tabung dan rajin2 la klik di sini

Sara Ali

Saturday, February 19, 2011

Agak teruja dengan gambar ini.

Harap maklum...

Saya nak update blog! tapi saya tak ada idea nak update apa. Agak geram pon ada jugak. Kosong. Macam tin kosong dalam kepala nie. Jadi hari ini saya nak blogwaking lah. Agak lama juga saya tak berjalan-jalan dalam dunia maya ni. hehe..

Haa sebelum saya berjalan-jalan. Saya nak ucapkan terima kasih kepada reader or blogger yang telah follow this blog and comment my n3 too. Terima kasih banyak-banyak. Maaf sebab saya lambat membalas kunjungan anda semua. Yang penting tinggalkan jejak. Insya Allah, saya akan singgah.

Ok, sebelum itu. Jom kita belek-belek gambar yang tak seberapa ini. Maaflah kalo tak cantik. Saya pun masih belajar macam mana nak edit pic. Enjoy tau kawan-kawan. Untuk maklumat readers, gambar ini di ambil ketika kami mengikuti perbarisan SUKUUM. Dan yang paling best Kami telah dinobatkan sebagai Juara Keseluruhan SUKUUM dan ......alamak satu lagi anugerah apa nyer? Lupa lah pulak.Maaf nyer. huhuhu.... 


Itu saya. Saya memang suka bergambar dan ambil gambar orang.


Mereka adalah kawan-kawan saya yang terlibat dengan perbarisan SUKUUM. Tahniah untuk EON.


Kamilah juara!!! Maju EON untuk UUM.


Yang ini kawan saya. Saya tak tahulah. Banyak-banyak gambar. Saya suka gambar ini. Cantik Feeka.

Dan yang terakhir. Maskot DPP EON bersama Pengetua.


Akhir kata dari pengetua. eh, bukan-bukan. Akhir kata dari saya " tak sabar rasanya nak BBQ bersama pengetua " .......Kami tungguuuuu .....

2 comments:

Choohey Choco said...

chantek gmbr , edit guna sftware ape ?

Mais said...

photoscape jer..
tu pon still x thu nk guna lgi,,,